Hogy juthatsz hozzá olcsóbban a fesztivál jegyhez?

jegyek

A belépőjegyek árak még egy kisebb rendezvény esetében is kiugróan magasak szoktak lenni. Ha kicsit előrelátó vagy és odafigyelsz, sokat tudsz spórolni a jegy vásárlásán.

Így spórolj a fesztivál jegyen a legegyszerűbben

Járj utána még időben, hogy mikor lesz a fesztivál és vedd meg azonnal, ha biztosan elhatározásra jutottál, hogy részt akarsz venni az eseményen. Ha időben, akár hónapokkal a rendezvény előtt vásárolsz, sokkal olcsóbban juthatsz hozzá a fesztivál jegyhez.

Soha ne a helyszínen vásárolj jegyet

A helyszínen a legdrágább hozzájutni a jegyhez. Ez egyértelmű, hiszen egy nagyobb rendezvénynél az utolsó pillanatban lehetséges, hogy már csak az utolsó jegyekért megy a verseny a látogatók között.

jegyek

Nézz körül a fórumokon, van-e eladó jegy

A közösségi médiákon, fórumokon rengeteg olyan csoport található, ahol eladó jegyekhez juthatsz hozzá. Előfordulhat, hogy valaki megvette a jegyét, de mégsem tud elmenni a rendezvényre, így kénytelen továbbadni azt. Ezekhez a jegyekhez akár fél áron is hozzájuthatsz, azonban legyél körültekintő!

Rengeteg a csalás, hiszen sokszor az interneten vásárolt jegyeket otthon kell kinyomtatni. Itt pedig az elsőnek bemutatott kinyomtatott jegy vonalkódja az érvényes a bejárati kapunál. Ha valaki több személynek adja el ugyanazt a jegyet, az sajnos csak a rendezvény helyszínén fog kiderülni és meglepetést okozni. Az is előfordulhat, hogy elutalod a pénzt, de a jegy nem érkezik meg

Ha így vásárolsz, mindig próbálj utána járni kicsit jobban az eladó kilétének. Árult már máskor is jegyet? Volt róla visszajelzés akár negatív, akár pozitív? Ha Facebookon tárgyaltok a jegyről, akkor nézd meg az adatlapját – van profilképe? Nincsen rajta semmi gyanús? Nem csak egy hirtelen létrehozott kamuprofilja van?

Vásárolj jegyet interneten keresztül

Az interneten megrendelt jegyek egy kicsivel mindig olcsóbbak, mintha személyesen vennéd át. A jegyiroda így megspórolja a nyomtatás és az ügyintézés költségét és idejét, és ha nem is sokkal, de valamennyi kedvezménnyel meghálálja az internetes vásárlásokat.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*